Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan

Vraag eenvoudig een offerte aan voor de Silent Disco apparatuur op de website. In deze offerte moet je het aantal koptelefoons en Silent Disco kanalen benoemen.

Apparatuur wordt verzonden

De apparatuur wordt naar het adres toegezonden of gebracht en is eenvoudig te installeren zonder technische kennis er voor nodig te hebben.

Terugsturen

Wanneer je een succesvol feest achter de rug hebt kan je de apparatuur terugsturen of wegbrengen (2 dagen na het feest).

✓ Snelle Service

✓ Persoonlijk Contact

✓ Eerlijke prijs

Hoe werkt het installeren? (Binnen enkele minuten!)

Stroomvoorziening

Stop de zender(s) in het stopcontact.

Verbind met je telefoon, tablet of laptop

Verbinden gaat gemakkelijk via een aux kabel. Hierbij kan je gebruik maken van je favoriete muziekbron zoals Spotify.

Feesten maar!

Alles is nu geinstalleerd en in gereedheid gebracht voor je beste feest allertijden!

Veelgestelde vragen

Een Silent Disco is het leukste feestje dat je je maar kunt voorstellen! Stel je voor: iedereen geniet van muziek, danst en heeft plezier, maar er is geen luid geluid waarvan je buren kunnen gaan zeuren. In plaats daarvan luisteren de feestgangers via draadloze koptelefoons naar de muziek. Maar hoe werkt een Silent Disco precies?

Het gemak van een Silent Disco begint bij de installatie. Het systeem is eenvoudig te installeren en kan binnen enkele minuten klaar zijn voor gebruik. Je hebt alleen een zender, een paar draadloze koptelefoons en je muziekbron nodig (Bijvoorbeeld je telefoon, tablet of laptop). De zender stuurt het audiosignaal naar de koptelefoons, zodat iedereen draadloos kan luisteren. Geen gedoe met kabels en grote geluidsinstallaties!

Een van de unieke aspecten van een Silent Disco is dat je zelf kunt kiezen welk kanaal je luistert. Meestal zijn er meerdere zenders actief, elk met een eigen muziekgenre. Of je nu van pop, rock, hip-hop of elektronische muziek houdt, er is altijd iets leuks voor iedereen. Met een simpele druk op de knop kun je schakelen tussen de kanalen en genieten van jouw favoriete muziek.